Ontdek de mogelijkheden van een kennisportaal

Een kennisportaal is relevant voor iedere vereniging. Heb jij een vereniging en nog geen goede website of nog geen kennisportaal? Dan wordt het wellicht tijd om hierover naar te denken of een aan te schaffen. Je zoekt hier immers niet voor niets op! Wil jij de mogelijkheden van een kennisportaal ontdekken? Lees dan snel verder.  

Wat is een kennisportaal? 

Met een kennisportaal kan je een grote hoeveelheid content delen met de bezoekers van jouw website. Dit kunnen leden zijn van je vereniging zijn, maar ook niet-leden en andere geïnteresseerden. Een kennisportaal, ook wel kennisbank genoemd, kan de uitkomst bieden voor jouw website om informatie te verspreiden en te delen. Denk aan artikelen, verslagen, cijfers en andere producten die kennis overbrengen. Dit kan je allemaal plaatsen in de kennisbank. Kortom, een kennisportaal is een digitale omgeving van jouw content.  

Wat zijn de voordelen van een kennisportaal? 

Beheer jij een website voor verenigingen? Dan wil je graag alle informatie overzichtelijk kunnen plaatsen. Dat kan met dank aan een kennisportaal. Een kennisportaal die gebouwd wordt door een professioneel bedrijf zoals Yard Digital Agency zal overzichtelijk, toegankelijk, gebruiksvriendelijk en goed vormgegeven zijn. Je kunt als vereniging of bedrijf je eigen touch eraan geven, door de kleuren van de website over te laten nemen in het kennisportaal. Een ander voordeel van een kennisportaal is dat gebruikers snel informatie kunnen vinden. Er wordt vaak een zoekfunctie toegevoegd aan het kennisportaal, zodat direct gezocht kan worden naar de juiste informatie. Tevens kunnen de documenten in categorieën worden gezet. Wil jij bepaalde informatie alleen beschikbaar hebben voor leden? Dan kun je aan de hand van inlogcodes ook bepalen wie welke toegang heeft.  

Een kennisbank voor jouw organisatie 

Een kennisportaal is voor verschillende instanties. Of je nu een sportclub bent, een bibliotheek hebt, binnen het onderwijs of de zorg werkt, er is voor iedereen een geschikte website met kennisportaal te maken. Ben jij dus op zoek naar een website voor jouw vereniging of een kennisportaal? Dan moet je zeker even bij Yard Digital Agency aankloppen. Met enthousiaste én proactieve specialisten zorgen zij voor een mooi, overzichtelijk en uitgebreide website mét kennisportaal.